Fisioteràpia Montornés del Vallés

Fisioteràpia Montornés del Vallés

Fisioteràpia Montornés del Vallés

La fisioteràpia és una disciplina fonamental per a la cura del nostre cos, especialment en situacions de lesions o malalties musculoesquelètiques. En Montornés del Vallés, Fisio&Teràpies Vilanova es posiciona com un referent en el camp de la fisioteràpia i la rehabilitació funcional, oferint una àmplia gamma de serveis que inclouen des de tractaments d'osteopatia fins a massatges terapèutics especialitzats.

📞 938 459 327

📧 info@fisioterapiesvilanova.com

📌 Carrer Sis de Desembre, 26 - 08410 Vilanova del Vallès (Barcelona)

logotipo Fisio&Teràpies Vilanova

Rehabilitació funcional: recuperant la mobilitat i la funcionalitat

La rehabilitació funcional és un procés clau en la recuperació de lesions musculars o articulars, ja que busca restaurar la mobilitat i funcionalitat de la zona afectada. En Fisio&Teràpies Vilanova, comptem amb un equip de fisioterapeutes altament qualificats que dissenyaran un pla de tractament personalitzat per a cada pacient, amb l'objectiu d'accelerar la seva recuperació i prevenir futures lesions.

Osteopatia: equilibrant el cos de manera integral

L'osteopatia és una disciplina terapèutica que busca restablir l'equilibri del cos mitjançant manipulacions suaus i precises. En el nostre centre de fisioteràpia en Montornés del Vallés, oferim tractaments d'osteopatia que permeten alleujar dolors musculars, millorar la postura i prevenir lesions a llarg termini. Els nostres osteòpates estan altament capacitats per a tractar una àmplia varietat de malalties, des de problemes d'esquena fins a molèsties articulars.

Massatges terapèutics: TNDR, esportiu i descontracturante

Els massatges terapèutics són una eina inavaluable en el tractament de lesions musculars i articulars, així com per a alleujar l'estrès i la tensió acumulada en el cos. En Fisio&Teràpies Vilanova, comptem amb massatgistes especialitzats en diferents tècniques, com el massatge TNDR (Teixit No Dolorós en Repòs), el massatge esportiu i el massatge descontracturante. Aquestes teràpies manuals permeten millorar la circulació sanguínia, reduir la inflamació i promoure la relaxació muscular.

Beneficis de la fisioteràpia en Fisio&Teràpies Vilanova

En el nostre centre de fisioteràpia en Montornés del Vallés, ens comprometem a oferir un servei d'alta qualitat, centrat en les necessitats de cada pacient. El nostre equip de professionals es dedica a brindar un tractament personalitzat i efectiu, utilitzant les últimes tècniques i tecnologies disponibles en el camp de la fisioteràpia. A més, la nostra clínica compta amb un ambient càlid i acollidor, dissenyat perquè et sentis còmode i relaxat durant la teva visita.

Fisioteràpia Montornés del Vallés

Si estàs buscant un centre de fisioteràpia de confiança en Montornés del Vallés, no dubtis a visitar Fisio&Teràpies Vilanova. El nostre equip de fisioterapeutes, osteòpates i massatgistes t'oferirà un tractament integral i personalitzat, perquè puguis recuperar el teu benestar i qualitat de vida. Veuen a conèixer-nos i descobreix tot el que podem fer per tu!

📞 938 459 327

📧 info@fisioterapiesvilanova.com

📌 Carrer Sis de Desembre, 26 - 08410 Vilanova del Vallès (Barcelona)