Fisioteràpia Vallromanes

Fisioteràpia Vallromanes

En Fisio&Teràpies Vilanova estem compromesos amb brindar-te els millors tractaments per al teu benestar físic i emocional. En aquesta ocasió, volem parlar-te sobre la fisioteràpia a Vallromanes i els diferents serveis que oferim, com la reflexologia podal, el reiki, el massatge Ayurveda, l'osteopatia i la rehabilitació funcional.

Fisioteràpia Vallromanes

📞 938 459 327

📧 info@fisioterapiesvilanova.com

📌 Carrer Sis de Desembre, 26 - 08410 Vilanova del Vallès (Barcelona)

logotipo Fisio&Teràpies Vilanova

Reflexologia podal: equilibri i benestar des dels peus

La reflexologia podal és una tècnica mil·lenària que es basa en l'estimulació de punts específics als peus per a promoure l'equilibri en tot el cos. Mitjançant la pressió en determinades zones, es poden alleujar dolors, millorar la circulació sanguínia i afavorir la relaxació.

Reiki: energia positiva per al teu cos i ment

El reiki és una teràpia energètica que busca harmonitzar els centres d'energia del cos per a promoure la sanació i el benestar. A través de la imposició de mans, es canalitza l'energia positiva per a eliminar bloquejos i promoure la relaxació profunda.

Massatge Ayurveda: equilibri entre cos, ment i esperit

El massatge Ayurveda és una tècnica d'origen hindú que busca equilibrar els doshas (energies) del cos per a promoure la salut integral. Mitjançant l'aplicació d'olis essencials i moviments específics, es pot alleujar l'estrès, millorar la circulació i revitalitzar el cos.

Osteopatia: tractament integral per a dolors i lesions

L'osteopatia és una disciplina que s'enfoca en el tractament de les disfuncions musculoesquelètiques a través de manipulacions suaus i tècniques manuals. Aquesta teràpia busca restablir l'equilibri del cos per a alleujar dolors, millorar la postura i prevenir lesions.

Rehabilitació funcional: recupera la teva mobilitat i funcionalitat

La rehabilitació funcional és un procés terapèutic que busca restablir la mobilitat i funcionalitat d'una persona després d'una lesió o cirurgia. A través d'exercicis específics i tècniques de rehabilitació, es pot recuperar la força, la flexibilitat i la coordinació.

Fisioteràpia Vallromanes

En Fisio&Teràpies Vilanova comptem amb un equip de fisioterapeutes especialitzats en cadascuna d'aquestes tècniques per a brindar-te un tractament personalitzat i adaptat a les teves necessitats. El nostre objectiu és millorar la teva qualitat de vida i ajudar-te a recuperar l'equilibri físic i emocional.

No ho pensis més i veuen a visitar-nos a Vallromanes per a descobrir els beneficis de la fisioteràpia, la reflexologia podal, el reiki, el massatge Ayurveda, l'osteopatia i la rehabilitació funcional. El teu benestar està en bones mans amb Fisio&Teràpies Vilanova

📞 938 459 327

📧 info@fisioterapiesvilanova.com

📌 Carrer Sis de Desembre, 26 - 08410 Vilanova del Vallès (Barcelona)