Activitats Mensuals

   

- ACTIVITATS MENSUALS -


    

Taller Constel·lacions Familiars i Sistèmiques 

Iniciem la nova temporada de constel·lacions a Fisio&Teràpies amb una trobada de mig dia on podeu constel·lar qualsevol problema, dificultat, incapacitat o problema de salut. Si vols conèixer aquest treball sistèmic, profund i revelador, també hi pots assistir com a participants i/o observador demanant plaça prèviament.

Data: 23 i 24/9/2017
Oberta la inscripció Tel. 938 459 327Taller Un viatge a través dels txakres 

Explorarem de manera creativa i lúdica cadascun dels set txakres principals i descobrirem la seva energia i vibració -cada txakra té consciència i una missió pròpia- i veurem com vivim i què ens aporta cadascun d’ells.
Una capbussada cap al teu interior per dedicar-te un temps on contactar amb tu, adquirir informació pròpia, escoltar-te, sentir-te i harmonitzar-te.

DirigeixMaribel Pérez (¡¡Picha sobre su nombre y síguela en su facebook!!)
Dates: Els dissabtes 30/9, 7/10, 14/10, 21/10, 28/10, 04/11 i 11/11/2017, de 10-13.30 h
Oberta la inscripció Tel. 609 725 635


Curs Reiki nivell I El despertar 

Un primer nivell en la formació de Reiki on aprendràs què és el Reiki, la seva història i el seu simbolisme, la visió holística del cos, el seu camp energètic i la seva distribució a través dels txakres. El curs inclou a més a més la primera iniciació; un ritual de neteja i harmonització energètica, que obre els txakres corona i cor i prepara les mans per a la canalització. Es tracta d'una obertura suau a aquesta energia universal que permetrà als participants d’adaptar-s’hi progressivament.

Dirigeix: Maribel Pérez (¡¡Picha sobre su nombre y síguela en su facebook!!)
Dates: 23 i 24/9/2017
Oberta la inscripció Tel. 609 725 635Grup Créixer amb autoestima 

Un programa d'habilitats emocionals per a nens i nenes d'entre 9 i 12 anys adreçat a potenciar i millorar el concepte que tenen d’ells mateixos i de les seves capacitats. El més comú és que l'autoconcepte es construeixi a partir de la valoració dels nostres assoliments, de la nostra imatge personal i de la necessitat de complir les expectatives dels altres. Des de nens renunciem al que en realitat som per obtenir reconeixements i ser acceptats. Aquesta renúncia ens genera viure en l'angoixa, i l'angoixa destrueix l'aprenentatge en totes les seves formes, tant en l'acadèmica com la personal.
Aquest programa d'habilitats emocionals pretén recuperar l'energia perduda en els intents d'agradar i reutilitzar-la en favor d'un mateix, assentant una base segura d'autoconeixement i confiança.

Dirigeix: Maribel Pérez (¡¡Picha sobre su nombre y síguela en su facebook!!)
Inici: 2 d’octubre de 2017
Dates: Tots els dilluns, de 17 a 18.15 h
Oberta la inscripció Tel. 609 725 635