Medicina natural

· Medicina Natural ·


  

Reflexologia Podal

Tècnica manual que es basa en l’aplicació de pressió en determinats punts i zones reflexes situades als peus. El dolor o la sensibilitat en algun d’aquests punts indica una disfunció en l’òrgan, glàndula o estructura corresponents.
Té efectes profundament relaxants, estimula el sistema circulatori i limfàtic i permet el retorn a l’equilibri orgànic. Ha demostrat la seva utilitat com a teràpia complementària i també com a forma de tractament i superació de símptomes físics i psicoemocionals, així com en la prevenció de qualsevol tipus de desequilibri orgànic.

Massatge Relaxant

Un tipus de massatge que prioritza la suavitat amb l’objectiu d’alliberar tensions, promoure la relaxació mental, afavorir la circulació sanguínia i limfàtica, tot augmentant el benestar de la persona a través de l’alliberament d’endorfines (també conegudes com les hormones de la felicitat).

Reiki

Un sistema natural de sanació que canalitza l’energia universal per tal d’equilibrar energèticament a la persona. Es tracta d’un tipus d’energia intel·ligent, capaç d’arribar a cadascú en la mida justa i necessària, al lloc precís i amb la qualitat adient.
El terapeuta Reiki fa servir les mans per fer arribar l’energia reiki fins als centres energètics o txakres, cadascun d’ells relacionant amb un element (terra, aire, aigua i foc), una glàndula endocrina, una estructura neurològica i diversos òrgans. Qualsevol desequilibri emocional, físic o mental queda reflectit en el txakra o txakres corresponents que s’obre o tanca en excés.

La teràpia Reiki permet d’harmonitzar i equilibrar els camps energètics i ajuda a dissoldre els bloquejos arrelats al present o al passat de la persona. És, a més a més, una porta oberta a la presa de consciència personal per la qual cosa esdevé un potent instrument de creixement personal.

Massatge Ayurvèdic

El massatge ayurvèdic és una de les tècniques de sanació més utilitzades dins la medicina tradicional hindú. L’ayurveda considera que hi ha sis estils bàsics (constitucions) de persones en funció de la combinació de tres elements o dosha (aire, terra i foc) i tant la forma de massatge (ritme i força) com el tipus d’oli que es fa servir s’adapten a cada persona i al desequilibri innat o adquirit que presenti. L’objectiu del massatge és ajudar la persona perquè trobi el seu equilibri particular entre ment, cos i esperit i assoleixi d’aquesta manera un benestar global.


Beneficis del massatge ayurvèdic:

  • Revitalització energètica
  • Eliminació o disminució del dolor
  • Estimulació de la circulació de la sang
  • Estimulació del sistema limfàtic
  • Detoxificació
  • Genera emocions positives i neutralitza l’estrès
  • Efectes cosmètics sobre la pell